The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.




fett!

jag kan säga såhär att det är 34 jäkla grader här uppe vid oss, fett!
tror jag tar med mina ben och går ut och solar en stund, måste få lite färg nu när det är fint väder, vi hörs senare.


rätt upp i krysset..


rätt upp i krysset
, jao hemma från träningen nu. såååå jäkla go träning tränade med p98. lite kul att dem kör typ 100 gånger hårdare en vad vi gör på våra träning och vi är ändå 2 år äldre, gött som..!
jag har fått min klänning nu, åhh så söt är den! men en sak var bara att det är tre svarta fläckar på, åh typiskt sååååååå typiskt! aja, fick den lite billigare så mamma ska fixa fläckarna.
juste, måste be pappa i veckan med att söka in till körskola typ NUUUUUU, jag och cajsa ska dunka sönder så jag måste nämligen ha körkort snarast!


klashdgk

tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag byter om och drar mig bort åt min träning, ska bli härligt speciellt när det är så fint väder! efter det så sticker jag in och kollar J-södra så vi hörs lite senare ikväll ha det bra!


designen och lite annat

okej nu bytte jag till en tillfällig header, men måste fixa det imon eller ngt  iaf designen och lite annat för det är så tråkigt nu. men vi hörs imon ha de bra.


kom hem från Moa precis

hej, kom hem från Moa precis. var där en stund och snackade oså, mysigt!
strax så ska jag åka vidare in till jkpg till mormor och morfar så jag ska fixa mig lite nu innan det. annars så händer det inte så mycket mer idag, tror att vi stannar hos dem ett tag och sen så måste jag fixa en sak på datorn, det MÅSTE bli av idag! sen så ska jag bara ta det lugnt. hoppas på att jag får hem min klänning från Nelly.com imon med, förhoppningsvis får jag det. men...vi kanske höra senare då , hej!



orkar inte rotera, hohoh! ♥

tur man har världens bästa vän med sig!

tror jag ska gå och lägga mig strax ska nämligen på gudtjänst tidigt imon -.-
tur man har världens bästa vän med sig så man kan skratta åt alla judar. hahah ni ska bara veta, är fortfarande så jäkla arg på tjejen sen idag på matchen, kan inte släppa de. sitter och pratar med Lina och lite annat  så snart ska jag gå upp. hörs imon!


både o..

godnatt! eller det blev lite fel för jag ska inte gå och lägga mig eller så, men jag menar man säger ju goddag så då tänkte jag att man kunde säga godnatt nu när det är natt hah okej, sak samma?
jag har problem typ, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. har egna känslor som styr hela mig. nu ska jag vara lite social, hej!


aousch

korsning! nu har dem kommit, har också hunnit med att städa mitt rum en snabbis. imon är det morsdag och då ska jag iväg in till jkpg, men vi hörs kanske lite senare annars ha en bra kväll !

just nu :




är på ganska dåligt humör och irriterad

jag kan säga att jag är på ganska dåligt humör och irriterad. lekeryd spelare som är helt störd i huvudet!
nu är jag iaf hemma och ska snart ta mig ngt att äta sen så ska jag börja städa mitt rum för ikväll kommer det några kompisar hit. vi hörs sen hej!

menmen livet leker!

pappa ropade på mig och frågade om jag ville ha en iphone, jag tackade inte nej! men dock kommer den om 4 veckor alltså en månad. menmen livet leker!
okej, nu sitter jag och lyssnar musik samtidigt som jag snackar med en hel del härliga människor. tänkte gå och lägga mig om ngn timme eller två, ska spela match imon. är så jäkla tagggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!
let's go.


min helt otroligt fina vän Cajsa..

Tjosan!

jag har vart i jkpg en sväng med min helt otroligt fina vän Cajsa. vi hittade på lite olika men fick iaf med mig några grejer hem från stan, visar grejerna ngn dag i veckan. på bussen hem gjorde jag ett misstag som jag inte kommer glömma i första hand, lite pinsamt men jäkligt kul! nu sitter jag här framför datan och segar, tror jag ska gå ut en sväng strax så hörs vi kanske senare. ha det bra annars!



bla. tröjan på bilden!

jag ser dig som ett stjärnfall baby!♥


don't hesitate..



but I wont hesitate no more, no more.
It cannot wait, I'm yours ♥


ingenting märktes allt var som vanligt men så kom den dagen. trodde det var vi två!


provet idag gick suuuper..

hej!
slutade skolan kl 15.00 sen så cyklade jag och Moa em tillsamans. nu har jag suttit och gjort lite läxor samt prov. provet idag gick suuuper, alltså jag trodde inte det skulle gå så bra. men han dock inte klart allt så ska göra klart resten imon och ska därför öva lite till. ehm juste, fick ett mail nu för en stund sen att klänningen jag vill ha till konfirmation och skolavslutning osv. har kommit in nu, så nu är den beställd denna gång hah. dock så är jag rädd för att jag kanske beställer en klänning till ngn gång snart. vill nämligen ha en annan till skolavslutningen. men nu ska jag gå upp och ta tag i min läxor och prov. vi hörs kanske senare!



lovely!


Gränna, Visingsö & Gränna igen ..

vi var ju ute på visingsö och ute i Gränna idag, fick faktiskt hyffsat väder med så det var bra! vi åkte dit med buss som typ tog ett år och sen färja på det. sen när vi kom fram så fikade vi oså, efter ett tag så åkte vi tillbaka till Gränna och åt sen åkte vi hem, men vi har haft det okej kul idag, bättre än skolan men..
här kommer lite bilder från dagen :


påväg till Visingsö!




















utmanar ödet, liiiiiiiiiite blöta!



nu ska jag upp och pluggapluggaplugga! suttit sen 4 när jag kom hem till klockan 20. men nu ska jag satsa lite till! ha det bra, ciao


kom igen, upp o stå!

åh assa jag sitter typ och lipar. allt är verkligen nere nu, vad händer med alla seriöst ?

känns sådär en så länge..

hej vänner!
tänkte bara säga att jag var hemma för ngn timme sen och har suttit och pluggat sen det. känns sådär en så länge pga. av andra skäl som går åt skogen hela tiden, åh blir så ledsen på mig själv! nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska snart fortsätta med skiten. tråkig blogg or whatttttt? yes.

hej !

hej !

ska strax iväg en sväng och träffa alla härliga barn igen. ska nämligen iväg på vårfest till det dagiset jag och Moa var och praoade på, haha gulligt! har suttit och pluggat en bra stund nu med, har no prov tills på torsdag skittråkigt, men imon så åker vi iväg till Gränna och Visingsö en sväng med klassis ska bli nice!
hörs senare måste gå och fixa lite puss.

kärlek till er!

hej vänner!
tillbaka igen, känner att jag är väldigt trött nu. riktigt bra spelat av tjejerna idag måste jag säga, GRYMT till och med, kärlek till er! tog kort efter matchen så, porträtt och lag-foto kändes sådär måste jag säga. ful som jag vet inte vad. haha men skitsamma ingen annan som ska se ändå! sen var jag iväg en sväng för jag skulle fixa lite saker. egentligen borde jag sitta med ögonen i mina no papper ist, men jag orkar seriöst inte. satt ett tag innan och ska sätta mig om en liten stund igen.
bye.

fick sluta lite tidigare

åh min hals gör ont! :(

fick sluta lite tidigare idag pga. att vi fick ha teknik ist för elevens val för att vi skulle hinna klart med en grej så fick sluta en 1 h och 20 min tidigare, men i vilket fall så sitter jag just nu och väntar på min kära dady. sen så ska jag ner och hämta mina syskon sen dra och kolla på världens bästa tjejer när dem spelar fotboll!
vi hörs senare, måste pluggapluggaplugga nuuuuuu!



I can se us together on top! ♥

skolan nu !

hellooo, nu ska jag ta och sätta mig på cykeln och cykla bort till skolan, vi hörs senare om jag hinner!
ha en bra dag.

jag idag :




snckade, skrattade och drygade oss allt är som vanligt

hello!
träffade Moa en stund innan och snckade, skrattade och drygade oss allt är som vanligt, nice.
har precis ätit och för en stund sen stack jag upp till Moa en sväng för att fixa en sak, förövrigt så blev jag svinblöt för det bara öste ner regn.





lovely, står först på min lista! ♥



måste ha!



Supernova!

aooo, jag är så taggad! why? jag vet inte. men i vilket fall så mår jag lite bättre nu när jag har hög musik på, haha. nemen jag mår lite bättre nu, ont i halsen oså bara menmen. imon ska jag upp till stan sen ska jag ta en sväng på vättern. like it ciao!


vi hörs senare.. eller vänta...

hej på er! jag mår inte något vidare idag, har jätte ont i huvudet, halsen & sen är det bara förkylningen också. usch vill inte vara sjuk nu, dessutom så kommer onsdag bli en bra dag så jag måste vara frisk då. men i vilket fall som helst så har jag vart iväg och tittat fotboll en sväng iaf och sen så har jag plockat undan lite osv osv. imon ska jag ner till stan en sväng och sen så måste jag fixa lite grejer hemma framåt kvällen!
vi hörs senare.. eller vänta, detta kan vara det sista inlägget någonsin, juste jorden går ju under kl 18.00, men vem vet, jag kanske blir en utav dem som lever kvar? okej, hejdå ha ett bra liv ! (:




vi kan ju lägga det bakom oss och glömma skiten.

halloj. hemma från matchen nu, eller ja för några timmar sen. men det gick som det gick så vi kan ju lägga det bakom oss och glömma skiten. aja, har ingen feber nu och mår bättre iaf men dock så blev det värre med både halsen och förkylningen och sen så sträckte jag mig efter 5 minuter, igen! alltså vad är det med mig? tredje gången denna veckan. imon så kommer mamma hem och hoppas att hon köpte ngt till mig för det sa jag till henne hihi. på morgonen har jag iaf lovat min lillebror att hänga med på hans fotbolls "träning", ska man kalla det för fotboll? han är 4 snart 5 år men haha, lite gulligt!
sitter iaf här nu och snackar med lite goa personer som gör min kväll, okej jag har svin tråkigt tur att man har dem! men ska prata vidare, vi hörs!



love is in the air ♥

jag ska sluta snacka nu och sticka på match ist. let's goo!

ja jag visste det hela tiden, slut efter mindre än en timme så pappa hann inte beställa den ändå skiiiiiiiiiiiiiiiit!
ringde till mamma innan fast jag egentligen inte ska göra det eftersom det kostar så mycket, men jag gjorde det ändå hihi, där borta har dem 30° och uppåt. gött eller vad? så jag behöver inte klaga på vårat väder här hemma antar jag bara lite avundsjuk. juste, jag sa till mamma i onsadags att vi var lediga torsdag-fredag och hon ba: jaha synd att du inte sa det tidigare för då kunde du ju hängt med. så det har jag suttit och stört mig på hela dagen nu. alltså att jag inte sa det tidigare, så jag hade vart i Ungern nu skiiiiit på det också. jag ska sluta snacka nu och sticka på match ist. let's goo!



dagens

men såklart..

assa åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! blir så arg, nu fick jag ett mail om att min klänning kommit in på lager i min strl och allt men såklart så är min mamma bortrest hela helgen, åhhhhhhhhhh!

anyway, igår när jag kom hem kände jag mig ganska dålig. hade alltså ont i halsen, förskyld och idag så vaknade jag upp med feber också. yessssss, detta börjar bra! måste spela match ikväll med så lär vara ännu sjukare efter det sen. men nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen en stund och ringa ett samtal till min kära vän.
ha en bra dag!



 


kul konversion som jag och Cajsa hade påväg hem..

Hej nu är jag hemma från Göteborg, det var faktiskt bättre än vad jag väntat mig men ja. det blev ju lite som det blev. vi seglade först i typ 3 tim sen så stannade vi i en hamn och då gick vi iväg en stund. sen efter det så åkte vi vidare. men jag har iaf fått mig några rejäla skratt idag kan jag tala om från både den ena och den andra personen här och var! haha, shit måste berätta en lite kul konversion som jag och Cajsa hade påväg hem..

vi satt alltså i bussen påväg hem och så tittar vi ut på olika bilar vi möter. så åker det förbi en liten blå bil..



jag - (sitter och tänker) "men vafan, varför har dem satt en (lysande orange) tröja på sätet? (i en utav bilarna vi möter)

5 sek efter...

Cajsa - oj, han var svart! (i samma bil som jag nyss kollat in med den oranga tröjan)

jag - va? vart?

cajsa - (pekar) där!

jag - börjar as garva och inser att jag såg bara den oranga tröjan som den "svarta" personen hade på sig (han var verkligen svart) för sätet var också svart så han "sjönk" liksom in i sätets färg, så såg han inte.
okej jag vet nu tänker ni, fan den söööög!


men det gjorde inte Cajsa och jag kan jag tala om... ;)

kommer lite bilder från dagen senare!



..

nu är jag hemma igen! det gick bra på mötet och nu hoppas jag verkligen att jag kommer med till Tyskland. Moa var här en stund innan vi åkte och vi snackade oså. nu ska jag upp och hjälpa min bror, vi hörs!


vi hörs senare!

Nu ska jag iväg på möte i skolan, vi hörs sen när jag är hemma igen!

nu:

.. haha vi är helt störda

hallojsan!
jag kom precis hem, var med Moa på stan en sväng.. haha vi är helt störda seriöst! det var en gubbe som typ stirrade på oss  och vi fick typ damp, så jag sprang iväg och gömde mig haha shit!
aja, i vilket fall så var vi en stund hos Moa innan med och jag fixade lite frisyrer på henne och testade lite, fårse vad det blir! vi har sp-glosor tills imon och jag har inte vart på dem två senatste två lektionena så good luck ehe. aja nu så ska jag gå upp och fixa lite!



för ett år sen. tro inte att det är jag på bilden för de e de inte! (:
lidköping 2010 ♥

kollar runt på konfirmations klänning och skolavslutningsklänning..

egentligen skulle jag vart på träning nu men jag har sträckt ljumsken så jag kan ändå inte spela. menmen, imon ska jag och Moa iaf stå i kisosken, åh orkar verkligen inte de för det är så lamt! nu sitter jag iaf och kollar runt på konfirmations klänning och skolavslutningsklänning, jag hade hittat en konfirmationsklänning men den tog slut och sen kom den in igen men då fanns den bara i large, typiskt! aja, får leta vidare.



ha en bra kväll!

hahhaha, seriöst? har inget att säga just nu. ha en bra kväll!


vi hörs sen när jag har mer att säga!

tjeeeena!
vaknade för en och en halv timma sen, och har vart ute en stund. strax så ska jag fixa lite sen så ska jag ut. igår var jag iväg på stan en stund med Sofie, väldigt mysigt! vi hörs sen när jag har mer att säga!




I am just glad to see you. thinking of you, I do not really know yet. where does it go?
you are wonderful! ♥


Kom precis hem från Bankeryd med en go vinst!

Kom precis hem från Bankeryd med en go vinst! jag kan säga såhär, man var inte sp taggad när man kom dit och det åskade och blixtarade så det var nära på att bli inställt men efter en halv timme så slutade det och så kunde vi köra iaf som tur var! själv kunde jag inte spela så mycket och kommer nog inte kunna göra på en vecka eller två. jag har sträckt mig och det gör så sjuuuukt ont så det är inte sant! anyway, nu har jag precis tagit ut mina kladdmuffins ur ugnen ska nämligen stå i kiosken imon så måste baka ngnting-.- 
nu ska jag upp och äta strax ha det bra!  


varför ska man gå i skolan föööööööör?

hey hotties!
skolan idag var la.... förjäkla tråkig! ja okej vi var på studie besök på interal, där inne var det la ingen höjdare men på hem vägen och så var det ju hyffsat. okej, skolan tar kol på mig. fan, varför ska man gå i skolan föööööööör? försöker hålla ut det sista nu sen så ska hela sommaren bli en stor fest! ohhh längtar! ♥
juste, var på fotbolls träniing precis och skulle ta kort efter. tur att det blev inställt säger jag bara! man såg ut som en slickad katt när det hade regnat typ ehe så det var bara bra! nu ska jag skriva vidare lite..



k.


27° inte heeeeeelt fel

Hola!
Moa stack för en stund sen så nu sitter jag här själv och dunkar muusic! ganska härligt väder också, 27° inte heeeeeelt fel så vi har luggit ute i solen en stund! ska strax åka in till a6 för måste fixa lite små saker sen ska jag lägga mig ute i solen igen. ha en härlig dag!






hata!

jag orkar egentligen inte blogga, jag orkar i stort sätt inte göra någonting! blir så sjukt trött och ledsen på endel människor ibland så det är inte sant. fyfan för de just nu. hata!

tänkte bara visa vad jag fick av mina fina vänner i lördags:



luktar sjuuuuukt gott!



sött armband av Sofie!



presentkort på H&M!



sen fick jag en trisslott med, men jag kände att det kanske var lite onödigt att ta kort på den. för alla vet ju hur en trisslott ser ut !

sen så fick jag massa pengar och en blomma igår när familjen firade mig ♥

en toppen kväll med alla härliga tjejer igår!

åh jag blir så arg och ledsen! min klänning till konfirmationen är slut, fan! aja, får hoppas att den kommer in igen.

i vilket fall så hade jag en toppen kväll med alla härliga tjejer igår, och där med fick jag också med mycket fina saker av alla. (bilder från igår, nedanför. sakerna jag fick kommer senare)

idag så har jag städat och diskat allt sen igår och sen så ska vi fira mig lite till idag också. 
(nu tänker ni säkert, har hennes familj inte firat henne än? :o ) men vi har inte hunnit fira mig för jag var borta hela fredagen och kom hem sent så det var mitt egna fel och sen igår så städade vi och fixade hela dagen! så det blir idag ist, men vad gör det? inget! :D

bilder från gårkvällen! :



när dem kom..





mina egna tillverkade tårta! ♥



jag & söta Annie!

lyssnar på paradise typ

sitter här och chillar med mig själv pch lyssnar på paradise typ.. nemen det är inte så chill faktiskt om jag ska vara riktigt ärligt. vill hitta på ngt kul!
imorgon ska jag städa hela dagen sen ska jag stå och göra massa tårta, mat osv. sen senare kommer tjejerna hit ska bli mysigt!
juste, bilderna på presenterna kommer upp imon om jag hinner, ska verkligen försöka få upp dem!



snodde cajsas nya härliga nagellack! (a)

förlåt för alla dåliga cam-bilder men jag orkar inte ta fram systemen så jobbig!

fy här vill ni inte va just nu!

heeeeeeeeeeeeeelvete, vad det luktar koskit här. från att jag gick från bilen (alltså typ 2 m) så drog jag med allt in i huset. ååååhhhh fy här vill ni inte va just nu!
aja, i vilket fall så har jag haft en jättebra födelsedag, kunde knappast få en bättre iaf. har vart hemma hos Cajsa nu på kvällen och av Cajsa och Moa fick jag ett par jättesöta öronhängen och en bandubh. så söta!
sitter och funderar om jag verkligen ska gå upp och titta på Twilight som går på tv:n nu, hmm?
hörs senare!

min dag idag!

hello, det var ingen som sjöng för mig på morgonen idag, för mamma åkte så tidigt till jobbet så alltså har jag inte fått ngt än, men vi firar mig ikväll ist. men ist för det så har jag fått massa fina gratulationer på både sms o facebook osv. tack snälla ni! ♥

men nu snart så ska jag och moa åka ner och köpa lite glass till våran sista praodag sen så åker vi vidare och jobbar lite för sista gången. ha en bra dag allihopa!

jag just nu : (mke dåliga cam-bilder)







♥♥


har vi verkligen praoat i TVÅ veckor redan?

hejsan! förlåt för dålig uppdatering men jag har fått virus på min dator så jag kunde inte sitta här. Moa sov iaf hos mig igår tills idag för vi började 10.30 idag och slutade 16.30. imon är det sista dagen på praon, har vi verkligen praoat i TVÅ veckor redan?
det har gått så himla snabbt så det är inte sant, men imon så ska vi iaf bjuda på glass och så och sen så slutar vi klockan 15.00 och då åker vi in till Cajsa för att fira mig little. förövrigt så fyller jag 15 imon, känns bra på ngt sätt eftersom det känns litet med 14 nu för tiden, haha nedå!
men nu ska jag gå upp och städa undan lite i mitt rum för imonj hinner jag inte och på lördag kommer det massa goa vänner hit så ska sticka upp nu. ha det bra! ♥


då var det såhär härligt!

hejsan, just nu sitter jag här men ska snart gå upp och röja lite i mitt rum. ser förövrigt förjäkligt ut där inne. men i vilket fall så har jag vart på prao idag också, det gick ju lika bra som det gjort de andra dagarna, men trött är man jämt nu för tiden tycker jag. nu ska jag ta tag i mitt rum oså hej!



denna bilden är tagen för någon dag sen, då var det såhär härligt!
tills nu/idag då det började snöa igen..

försov mig..

hej. har precis ätit nu och ska snart gå och lägga mig. försov mig idag hehe, lite väl länge kanske. vi cyklar 08.30 och jag vaknade 08.35 typ ehm aa lite sen kanske. men aja, jag kom iaf hem från träningen för ca 3 timmar sen sen har jag duschat oså. nu så ska jag fixa lite innan jag går och lägger mig ha det bra!

så känns det just nu.

jag har jätteont i magen, jag är trött, jag orkar inte vara uppe mer, jag börjar få lite panik, jag är stressad, jag måste hinna med massa saker i veckan som jag inte kommer hinna.
ja, typ så känns det just nu. på lördag kommer det massa härliga tjejer hit på kvällen och jag kommer inte hinna allt jag ska göra, fan! okej, jag fyller år på fredag och då åker jag förhoppningsvis upp till Cajsa med Moa sen så på lördag kommer Cajsa hit och hjälper mig, snäll chey! 
nu ska jag gå och lägga mig, puss. 




En pojke, reser till månen.
En annan, siktar mot solen.
En tredje, kommer aldrig iväg.
Han viskar: När natten faller
och du känner dig frusen
då lever, då finns jag här för dig. ♥ 



jag gick hem och sket i allt ist...

hallå mina vänner!
idag åkte jag in för gudtjänst men det var inte i den kyrkan vi brukade ha den i så jag orkade inte gå bort till den andra typ 50 mil bort, nej! jag gick hem och sket i allt ist, tyckte jag var ganska gött. aja i vilket fall så stack jag hem och hämtade min plånbok och så sen så stack jag ner till stationen och åkte in till stan, var tvungen att fixa ett par grejer tills på fredag och sen efter det så titta de jag runt en liten stund sen åkte jag hem igen. fick iaf med mig en jeansjacka och en blus hem. nu så har jag precis ätit så ska ta och gå upp strax. Ha det bra!



vid vättern med cajsis. ♥

RSS 2.0