vilket liv!!

hej hallå!
haha, asså jag är helt incredible sitter och skrattar för mig själv hela tiden, vilket liv!!
nej, idag skulle jag egentligen åkt in till stan men det blev inte av pga. annat så vi tar det imon ist.
annars har det inte hänt så värst mycket. hoppas ni har haft en toppen dag pusshej!


under the coconut tree, you'll be chilling with me.. ♥

under the coconut tree, you'll be chilling with me.. ♥

dag 18 - favorit högtid

gjorde om lite i utmaningen för den var så konstig. Anyway, vi kör på denna nu.

favorit högtid är svårt. julen är ju så himla mysig med alla julklappar, släkt, vänner och sådär men midsommar är också så jääääääääääääääkla UNDERBART. vid jul är det liksom så tråkigt väder men man får ju massa saker hihih, nej men midsommar blir det nog ändå. det är så himla HÄRLIGT!♥

________________________________________________________________________________________________

nu är jag iaf hemma från våran sista praodag denna veckan men det blir ju en vecka till som tur är!
denna veckan har gått så otroligt snabbt. det är så kul med alla härliga och underbara barn. kan tänka mig att jag luktar jäkligt mycket koskit idag (okej det gör man varje dag när man är där ute) för vi var nämligen borta på koutsläpp, haha hjälp det tyckte dem små var kul men jag och Moa var la inte så värst för det där menmen.
aja jag ska inte sitta och tjöta mera, nu ska jag upp och fixa lite. ha en bra fredag!





♥♥

tappade jag penseln på min tröja..?

nu snart så drar jag och Moa iväg bort till dagiset igen, får shjuts idag så det är skönt!
men iaf så skulle vi ha med oss lite nagellack dit idag så jag skulle se vilka som var bra och inte så jag öppnade dem och tittade oså. sen så självklart så tappade jag penseln på min tröja så den blev helt aaaaaaaaa! :@ 
aja, vi hörs sen kanske hej!

jag sitter och garvar för mig själv!

hahahahhahahaa, vet ni vad?
jo, jag sitter och garvar för mig själv! jag tänkte tillbaks på dagen lite och fick upp det att jag och Moa skulle hjälpa lärarna lite och läsa lite böcker för barnen.. men allt gick fel typ, haha shit!

aja,över till något annat.. jag träffade ju Moa en stund innan och fixade hennes naglar sen så ställde jag mig och gjorde mat, duktig som jag (inte) är hehe. men iaf efter det så hjälpte jag mamma med några grejer. Nu så sitter jag här och snackar och ska ladda över en låt och sen så ska jag gå och lägga mig. ha det bra!



väntar på att Moa ska komma hit..

Hallojsan!
nu är jag hemma igen, idag har det hänt massa saker.. men nu så sitter jag iaf och väntar på att Moa ska komma hit och prata och så en stund. sen så får vi se vad som händer, ha det bra i de fina vädret!



jag idag (dålig bild)

hello, nu cyklar jag iväg med...

hello, nu cyklar jag iväg med Moa för våran 3:e dag. hörs sen!

man vill bara nypa dem i kinden...

hejsisvejsi!
åh alla barnen är så söta så man vill bara nypa dem i kinden typ!
nemen det har vart en jättebra dag idag också faktiskt. när jag kom hem så åt jag snabbt sen så åkte jag in till mormor och morfar för att säga hejdå till dem som åker till Kanada på fredag, är också lite sugen! men fick iaf ett påskägg med massa godis och pengar. känner att inte jag behöver mer godis nu men aa.. träningen gick super även om den bara varade i 2 min. men nu är jag hemma igen iaf och ska duscha oså.
ha det bra!


första praodagen avklarad..

hello. tänkte bara skriva lite snabbt innan Moa kommer förbi igen. idag var det ju våran första praodag, det gick faktiskt jättebra och det var framför allt mysigt med alla små barnen som hängde på än hela tiden haha. aja, vägen dit klockan halv nio på morgonen vet jag inte om det var någon höjdare men motion får vi iaf på dem här två veckorna framöver, varje dag. 8 km varje dag, ganska bra ändå! 
men nu så ska jag springa ut på gräsmattan och möta Moa. ha det bra! ♥




dagen..

ídag vaknade jag upp hos bästis på morgonen sen så satte vi oss ute och åt frukost. så härligt väder redan då!
sen lite senare tog tog vi med oss lite fika och gick på picknick hihih, mysigt var det iaf!
nu har jag precis duschat och så gick följde jag Moa en bit hem med. imon är det våran första prao-dag får se hur det går. kommer nog bli nice!



vårat goda fika;)





finste vän!



♥♥


aa så e de.

åh, jag är så irriterad! stör mig på människor ibland assa fy !!
jag är arg iaf och egentligen orkar jag int skriva men aa jag kom iaf hem vid halv 2 igår så jag gick o la mig nästan direkt. idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag tar det som det kommer.
hej!

gött väder!

skit gött väder idag ju!
iaf så har jag vart iväg hela dagen och gjort massa olika hit och dit. har precis gjort mig iordning ska bara byta tröja oså sen så ska jag gå igen, ha en bra påskafton!


jag just nu:



inte fööööööööööööööööör fräsch.

sol, sol & mer sol

Hejsan. idag vaknade jag upp jämte Cajsa ganska tidigt vi åt sen gick vi ut och hoppade 
lite . lite senare tog vi cyklarna och cyklade ner till Vättern och fikade och tog lite bilder, härligt!
några bilder:



 
 



























Många bilder, men aja ni fick iaf se hur vi har haft det idag! ♥


caaajjjsss ♥

Hello! , Nu är jag hos Cajsa och har preicis ätit god mat & glass oså. eftersom jag kom till Cajsa på eftermiddagen så har vi inte gjort så mycket men vi har legat på studsmattan och pratat lite. Nu får vi se vad vi ska hitta på innan vi ska sova. imon ska vi hitta på lite grejs sen på kvällen ska jag iväg. ne men nu ska vi gå och tjocka oss lite med påskgodis, ha en bra kväll!









jag och cajsa i vintras när vi var i stan!♥







några bilder sen i måndags när vi grillade med klassen!♥ 


10.47

hej, jag gick upp vid 08.15 idag typ, aa det var då jag vaknade!
ehm sen dess så har jag plockat undan i köket och städat mitt rum så nu blir mina föräldrar glada, hoppas jag.
haha, ne men jag har precis duschat, sminkat mig och börjat klä på mig lite sakta. senare ska jag upp till Cajsa, hon kommer och hämtar mig sen vet jag inte riktigt vad som händer. ha en bra dag! ♥


jag bara förlängde mitt liv...

AAAAAOOOO!
hemma nu från en mycketmycketmycket häääääärlig dag! ♥
hihi, assa jag fattar inte vad det är med mig, har vart så jävla klumpig idag så det är inte sant och så har jag skrattat typ hela tiden, åt fula människor (som om jag är så snygg själv), eller okej det var taskigt men jag har nästan vält några skyltdockor idag med, nästan.. lina med.... eh aa, jag mår bra iaf! bara förlängde mitt liv ett halvår eller så. själv så köpte jag bara ett linne.
även fast det inte var sol idag så var det skitgött ute, tyckte iaf vi.
jag är såååååååååååå glad, hih jag vet inte varför! kanske för att jag hade en så bra dag med Lina idag? ♥



jag todayyyyyy:




in till stan nu..♥

nu går jag ner till stationen och möter Lina sen åker vi in till stan!
ha en bra dag.

jag nu: (dålig webb-bild)


pensionärsjävlar

hej på er!
jag har inte vart så uppdaterad idag pga. att jag inte har haft så mycket att skriva om. men i vilket fall så ville cajsa att jag skulle göra ett inlägg ändå för hon har kollat min blogg flera gånger men aldrig är det något nytt nej! hihih, nejdå men det jag gjort idag är att jag luggit ute i solen typ i 4 timmar, om jag är glad att jag gjorde det vet jag inte men det var ganska gött faktiskt, riktigt gött! ja, jag ser ut som en tomat, det gör jag. men shit the same!;) aja, nu sitter jag iaf här och lyssnar på musik och snackar lite på msn, annars gör jag inte så mycket. imon får vi se om jag hinner blogga, tror jag gör det men jag ska iväg till stan ganska tidigt så får se hur det blir!
och juste jag blev lite chockad när jag tittade på "pensionärsjävlar" och fick se några pensionärer gå fram till min morbror, hih lite häftig faktiskt! okej, men..
ha en bra kväll annars pussssssss ♥




aaaaaaaAA

ONT i huvudet!

Halli Hallå!
igår var ju jag iväg med klassen hos Sofie och grillade, det blev la inte riktigt som det skulle men aa.
idag iaf så mår jag lite bättre bara att jag har svin ont i mitt huvud, men annars är allt bra. sen så händer det väl inte så mycket idag heller, ska iväg till stan imon så jag är hemma idag med.


sooool! ♥

aaaoooooo, vilket vädeeeeeer!!!
UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART! ♥



okej, min feber gick bort för att jag blev så glad nu...

ousch

elo!
sitter ute på altanen i solen, 25.4° jo men det är la hyffsat gött eller så ja!
ikväll ska jag iväg och träffa några (hoppas jag på iaf, har ju fortfarande feber) , annars gör jag inte så mycket mer än att jag dunkar musik, (och sitter o solen som sagt)hihih. :D
jag kanske hör av mig senare, för nu såhär på morgonen/förmiddagen så har jag inte så mke att säga!
ha det braao!

jag nu:



fyfan.


tar en dusch & lägger mig i soffan!

hej, nu blir det inga mer inlägg för idag för jag ska hoppa in i duschen nu sen så ska jag titta på en film. ha det bra! ♥ /Emma


jag vill inte vara sjuk!!!

åh neeeeej, jag pallar inte mer!
jag vill inte jag vill inte jag vill inte vara sjuk. imon ska vi träffa klassen hemma hos Sofie, och jag har ingen lust som helst att vara sjuk imon och sen har vi ju prao i 2 veckor, åh vad arg jag är!!
jaja, om jag är sjuk imon så åker jag till Sofie i vilket fall. ja, idag har jag väl inte gjort så mycket efersom jag är sjuk oså men jag var iväg en stund innan med pappa och mina småsyskon och skulle titta på min match jag hade, men den hade inte börjat än så vi åkte runt och pratade lite oså.
aja, hoppas ni har det bättre än vad jag har det iaf då! pussssss.



snygg tjej utan smink!.. -.-


ändrade planer..

hej igen!
nu mår jag lite bättre men jag har mycket ondare i örat än vad jag hade innan idagså jag vill bara skrika så ont har jag. men jag har iaf tagit en alvedon så jag får hoppas det går över en stund iaf. dagen blev inte riktigt som jag trodde, utan jag åkte in till stan med pappa och mina småsyskon. först stannade vi på a6 en stund och köpte ett par byxor till mig osv sen så åkte vi vidare till Kaxholmen, men där var vi inte speciellt länge så vi åkte hem efter 10-15 min. sen så åkte vi och åt oså. nu sitter jag iaf här hemma igen och jag gör inte så mycket just nu. men vi hörs kanske senare eller imorgon.



en snygg bild på mig och cajsis .. ;)


...

hej på er!
förlåt för att jag har vart så dålig på att uppdatera, men jag har inte riktigt hunnit för jag har haft prov osv. hela veckan. men i vilket fall så kändes det riktigt gött att öppna dörren från klassrummet och känna att man var klar med provet och att man bara hade påsklov framför sig. så igår efter skolan så träffade jag cajsa och sen på kvällen så kände jag mig ganska dålig, så nu sitter jag med feber, förskylning och ont i öronen. menmen, ett måste är iaf att bli frisk till på måndag. idag hade jag inte tänkt och göra så mycket eftersom jag inte mår riktigt bra men ha en bra dag! 




attan detta är så jäkla tråkigt!

hejsan, sitter o pluggar på mitt fysikprov.. attan detta är så jäkla tråkigt!
aja, det får gå som det går, sen kan jag inte göra bättre.
iaf, så har jag vart på konfa idag, lika kul som vanligt..-.-
sen tog jag en promenad där ifrån ända bort till Kråkeryd, där jag mötte upp mamma oså.
tänkte bara skriva det, så hörs vi imon eller ngt.



fysikprov, spanska läxa, matteläxa & eeaar cuffeeeenn!

hallå i stugan!
ja, nu var den där långa onsdags dagen som man alltid pustar över kvällen innan faktiskt över!
det är skönt, onsdagar är så himla tråkiga så det är inte klokt. jag har iaf suttit och pluggat ända sen jag kom hem, har tryckt in ytterliggare lite fysik i mitt huvud, puuuh detta kommer gå åt helve*e! menmen bara jag får G så blir jag glad. idag skippar jag min träning  för jag måste ta den tiden till att öva på mitt fysikprov, spanska läxa och matteläxa ist + att jag har huvudvärk så det knakar i huvudet. när mamma kom hem hade hon även hämtat min ear cuff på posten så nu har jag den!
ååhh, så snygg hih. (:
vi hörs, ha det bra!

ear cuffen:


orkar inte fysik prov!

tjena!
nu är jag redo att sätta igång med mina läxor, jag och moa tog en fika och har bara luggit och pratat hela eftermiddagen, skönt!
senare så ska jag på utvecklingssamtal så jäkla surt. men aja nu måste jag upp och fixa allt det där med läxor och prov. vi hörs!




me and my pretty friend!♥

skön dag..

hela 24 grader idag, gött som fasen!
så jag och Moa har luggit på studsmattan hela em och bara haft det gött.
jag kom iaf hem från min träning nu, och det sög idag kan jag säga, men nu är det gjort. det är där imot riktigt nice!
jag kom precis ut ir duschen och tänkte ta och plugga lite nu, känns lockande med påsklov om ca 4 dagar med!
ha en bra kväll godingar.





jag idag..


sooo?

nu har gästerna åkt, så nu sitter jag och trär om mina idrottskor, haha mina andra snören gick av -.-  
strax så ska jag gå in i duschen sen så ska jag plugga lite på mitt fysik prov jag har tills på fredag. blä & ucsh, det är så jäääääääääkla svårt så ni anar inte. blir mer än glad om jag får G på detta. aja jag ska göra så gott jag kan iaf, mer kan man inte göra!

today:






jaaaaaoooch, fint väder! ♥

hej på er!
jag vill bara springa runt och leva livet, nemen åh vilket härligt väder det är!
har vart uppe hos Moa sen halv 10 i morse och kom hem vid halv två typ.
nu ska jag hjälpa mamma och baka jordgubbstårta, kommer gäster hit och firar danne och pappa om en stund.
ha det bra i solenskenet!♥
 
ska ta och byta om till en klänning och friska upp mig lite hehe..



dag 17 - min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

okej, helt seriöst! jag säger inte det som endel gör "nej jag är inte söt/fin osv" och så tycker man egentligen att man är det. utan när jag ser mig i spegeln så blir min reaktion (helt seriöst) fan, hur jävla ful får man va? hur kan jag gå till skolan såhär?

____________________________________________________________________________________

japp, jag sitter här och drygar mig med lina, riktigt nice om jag får säga det själv.. hon är dryg typ som jag? men det gillar jag, riktikg MYCKET! .. ♥

hihi, ååhh madre gjorde det liiiite extra grymt.. (vet iof inte om det kan bli så mke bättre nu men.;) ) haha nedå, men jag beställde hem en ear cuff precis. like!


haha-.-

hejsan!
nu är jag hemma från jönköping var med min bror och tittade på eric saade.. haha shit!
13-åriga tjejer som står och skriker som om det var en konsert med kiss typ..
sen får jag damp när det är trångt med och typ gamla feta gubbar bara ställer sig framför än när man precis fått en bra plats och täcker hela jävla scenen med sitt fläsk!
över till det goda, nu håller Lina på att sätta in en ny header oså.. as shysst ju! ♥
men vi hörs kanske senare fårse.


grillat för första gången iår! ♥

uh sitter här och gör ingenting, livet suger när man är sjuk!
aa såäre, menmen i vilket fall så tänkte jag gå ut en sväng för jag orkar inte sitta inne.
och sen blir det grillat med klyftpotatis, såhäääääääääääääär gott!
på tal om grillat så sitter jag o tänker på sommaren, jag är så himla taggad. kan den inte bara komma typ NU?



dag 16 - en bild på mig själv som är tagen utav någon annan



jao, denna bilden fick det bli även fast ni kanske sätt den innan!

______________________________________________________________________________________________

hm, ja vad hände denna dag?
jo jag har vart i skolan, hah mitt fika blev ju också ganska lyckat.. eller nej det blev det förresten inte. den smulade sönder hela skiten!
aja, ikväll ska jag bara ta det lungt pga. att jag inte är riktigt bra ännu och senare ska jag titta på talang som är i Jönköping idag. ja, och imon händer det lie annat men de får ni veta då..
vi hörs.. ♥

okej, jag håller med er. det ser äckligt ut.... men dem blev grymma!

okej.. nej det blev dem inte riktigt, jag skärde dem när dem fortafarande var lite varma så allt blev smulor... så imon bjuder jag på smulor, goda smulor!;)







aw, har man ine världens sötaste bror som hjälper en.. ♥

på tal om något helt annat så ska jag byta min header, har fixat en nu så den kommer in någon gång i helgen eller nästa vecka någon gång hoppas jag!

ha det bra.

dag 15 - en bild på det jag köpte senast

exakt vad jag köpte senast var prsenten till pappa, har ingen bild men det var ändå bara after eight, Socado, lindor och sånt där godis, så jag vet ine om det är så intressant och se.

____________________________________________________________________________________

jag drog mig upp för skola idag även fast jag kände mig dålig, men jag gick hem en lektion tidigare än vad jag skulle på grund av att jag inte orkade mer. frös och hade jätteont i huvudet oså. nu snart så ska jag sätta igång och baka. jag moa och cajsa ska nämligen bjuda klassen på fika imon, men resultatet får ni se lite senare när dem är klara. 


 

usch, bilden blev förhimla dålig! men aja, om ni ser något så är det iaf de jag har gått runt med idag! (:

dag 14 - vad jag åt idag

jaha, idag har jag ätit frukost och mat precis.. det är vad jag har ätit typ.
så där fick ni svar på det. min dag har vart rätt chill ändå.. så jäkla arg bara att jag inte kan träna idag, fasssen också!
aja. jag får ta o bli frisk nu, vill till skolan imon! hatar att vara borta från skolan, missar så mycket och jag som redan har massa att ta igen sen jag var bortrest.
men ni får ha det good.


glömt av dem helt!

dag 14 - vad jag åt idag
dag 15 - en bild på det jag köpte senast
dag 16 - en bild på mig själv som är tagen utav någon annan
dag 17 - min reaktion när jag ser mig själv i spegeln
dag 18 - en låt som får mig att gråta
dag 19 - min favorithögtid
dag 20 - ett minne/minnen som är speciellt för dig

glömt av dem helt!
men det är ungefär dem som jag har kvar nu, så jag kör klart utmaningarna nu. börjar ikväll!

godmorgon.

jag känner mig seg,slö och ont i halsen idag så jag stannar hemma från skolan.
vet inte rikigt vad jag ska hitta på. mina småsyskon är också sjuka men dem åkte in till stan till mormor, tänkte hängt med men jag orkade inte gå upp. så jag  ska bara ta det lung idag, ha en bra dag!


inget kul? NEJ

jag kan inte fatta varför jag är så himla trött idag, har vart det hela dagen.
ont i magen och huvudet med. jag orkar inte bli sjuk oså nu! känner inte för de, men det är ju ändå onsdag imon så.. nemen assa ååhhh fan!
jag ska iaf försöka göra klart min svenska uppsats ikväll (om jag orkar tveksamt att jag gör det) för jag är lite efer sen jag var bortrest. så jag måste ta tag i det nu..
det var bara de jag ville säga typ, inget kul? NEJ


min pärla!♥

hello..
hemma från frissan nu. Moa min pärla hängde med mig och tog sällskap med, så snällt!
vi satt där i 2 & en halv timme ungefär. sen så hämtade mamma oss och vi åkte o handlade.. hah, mm!
i vilket fall så blev jag hyffsat nöjd, för jag trodde att mer av håret skulle åka.. men jag fick behålla det mesta. ;)
haha..

håret:




dåliga bilder osv..

.........................

hej på er!
har precis ätit, goda mackor med salami, mako-ost, tomater, och rökt ost..men nu satte jag mig här endast för att få till ett litet snabbt inlägg. idag har jag iaf vart på mässa sen klockan 10 - 13 och sen när jag kom hem tog jag en dusch. åh jag mår dåligt varje gång jag ser mitt hår i spegeln.. just därför drar jag till frissan imon!
gött det, mitt hår är förövrigt som en risbuske vill säga! det dumma är bara att jag missar min träning, ohnej fasen, får ta igen det!
aja, nu ska jag dra mig uppåt, ska hinna med att måla mina naglar och lite hårinpackning..



sunnie♥

åh, vilkn tur jag har som lyckats få världens bästa syster!
sitter hemma själv med henne så här dax på kvällskvisten och Noel han ligger och sover..







världens bästa lilla plutt men världens dåligaste webb typ...

trött och sliten...

hello alla solstrålar där ute!
just nu sitter jag i min data stol och stirrar rätt in i skärmen, det känns sådär just nu för jag är hur trött och sliten som helst. skolan idag var rätt okej ändå men efetr det stack jag och Moa in till stan.. det fick bara bli en blus/tröja för min del och nu så ska jag vara hemma för jag orkar inte göra så mycket denna fredag!
ha en toppenfredag, ciao!♥

jag just nu:





blusen på..

RSS 2.0