bajs.

åh, mitt vanliga "jag" vill inte sammarbeta med mig idag. jag är så jävla trött på allt, så nere, så arg, så ledsen...
men skolan gick snabbt och det var bra, cajsa hängde med efter det ryckte upp mig en smula och sen kom moa och det var toppen just då. men usch, vill bara fylla arton o operera mig typ. arrrsch bajs, hejdå!
ha en bra kväll!


JA!!!

hejsan! igår så sov cajsa hos mig så det var därför jag inte bloggade menmen..
idag gick vi upp klockan halv 8 för att se på moa när hon spelade det var mysigt, men det var inte lika kul att dem förlorade. aja, efter det stack jag o cajsa hem till mig och så,sen åkte hon och så åkte jag in till stan igen och gjorde lite olika saker. vi har massa med bilder, men jag har inte fått dem än så ni får se dem en annan dag. (:

och vet ni vad jag fick reda på igår???????
att laget har bokat flyg till Barcelona, aaaaaaaaahhhhhhhh längtar!(a)


hah, mmmmmmmmmmm?



väldigt dålig uppdatering.

hejsan, väldigt dålig uppdatering. men jag har haft en hel del att göra faktiskt!
aja, igår var vi iväg och åt pizza med klassen bara för att Martin ska flytta och så fick han masssaaa godis också.
hah, aja väldigt tråkigt att han ska flytta, nästa gång vi får se han är påsklovet, men det bli nog bra.
men aja idag hade jag ju islam prov med, jag kan ju säga att det gick sådääääääääääär men ja det är inte min starka sida precis. kommer bilder någon dag med jag har tyvärr inga -.-
ha det bra annars!

snabbt inlägg..

ja, ett snabbt inlägg blir detta ska upp till tv:n och sen plugga, usch! 
aja, moa hängde med efter skolan idag, har hittat på lite allt möjligt faktiskt, men nu ska jag sticka ha det bra! 

dagens:


dålig cam bild men ni får stå ut. ♥

milkshake & ISLAM?

ja nu ska jag ta och göra mig en milkshake, är riktigt sugen på det!
sen så ska jag sätta mig och försöka trycka in lite ISLAM i huvudet, prov på fredag. imon så lär jag inte hinna det så jag får ta det idag istället. menmen först milkshaken, resultatet får ni se sedan. ;)

JEANSEN!

hemma från skolan nu, en helt okej dag faktiskt. första lektionen så gick vi på UNF grej, så det var bra! sen hade vi engelska, fysik och sen idrott. så dagen gick snabbt idag!
här har ni jeansen jag köpte förresten. (:


längesen?

oj, det var länge sen, hej!
ja, jag har inte haft tillgång till datorn så det är därför jag inte har uppdaterat, men i fredags så var jag i stan med Moa och Cajsa, ytterst trevligt må jag verkligen säga!;)
hah, aja jag fick med mig ett par jeans hem iaf. det kommer bild på dem senare när jag tagit en bra bild på dem.
gårdagen var också väldigt bra, var iväg i stråken och hade jättemysigt faktiskt. nu sitter jag med musik i mina öron men nu blir det handbolls-vm som jag ska upp och titta vidare på och sedan solsidan!
ha det bäst !♥

T.R.Ö.T.T.

ja, jag hade skrivit ett långt inlägg så råkade jag klicka bort, fasen!
aja, jag är väldigt trött iaf, var ju och simmade med skolan hela dagen idag. så långt man kunde på 10 min, 50 meter så snabbt man kunde (kom tvåa, nej men jag suger på o simma så, haha) och 100 meter med kläder. det var så jäklans jobbigt att simma med kläder så jag vet inte vad, fy!
egentligen var det väl ingen bra idé för mig att ens hänga med pga. att jag fortfarande är dålig efter halsflussen, så min hals sprängdes typ kändes det som! sen hade vi livräddning också, men det var ju inte speciellt svårt eller ansträngande så det gick ju. när jag kom hem somnade jag typ i hallen på golvet, haha nej men jag var jättetrött så jag sov en stund iaf. 

ha det bra!

sommaren kan komma NU!



lite sommarkläder m.m som jag måste ha!
haha, åhh kan inte sommaren bara komma NU?

och klänningen, looooove!♥

bara halsen kvar.

idag mår jag bättre det är bara halsen som är lite halvt kass sådär, men annars är allt bra, jag valde att stanna hemma från skolan idag iaf, så får vi se hur det blir imon.

nu när jag ändå inte hade något att göra så passade jag på att vara med i en tävling på hannas blogg!♥



när vi ändå är igång så bjuder jag på en nyårsbild!


sjuk igen?

dålig uppdatering, ja jag kan ju börja med att det blev ingen övernattning för mig haha, det var ju ändå bra för det var inget kul precis! jag blev nämligen sjuk, det var jag redan på morgonen men jag tänkte att det kanske skulle gå ändå men nej. dopet gick som planerat, bra!
jag kan inte tänka mig att det blir någon skola för mig imon pga att jag har så ont i min hals så det gör till och med ont när jag andas, funderar på halsfluss, känns ungefär så! aja, vi får se hur det blir, ha det bra annars!

japp..

hello, har vart med moa o hjälpt henne med håret precis och har precis ätit en god tacos. imon ska jag upp klockan 10, ska nämligen göra något med konfan och sen ska vi sova över. vi får la se hur det där blir? men sen framåt eftrmiddagen så ska jag iaf på dop till några små söta underbra bebisar! men vi hörs imon ska upp och titta idol nu, hejs!

nemen HEJ!

en sak jag hatar är att man måste skriva rubriker jämt, haha. är så dålig på det nämligen!
menmen, har suttit med mitt prov som är tills fredag, det kan jag säga att det hatar jag också. hah mycket jag hatar här. aja ingen som gillar det kan jag tro, men jag unnade mig faktiskt och gjorde en egen chailatte, det satt fint vill jag lova! men nu ska jag gå upp och tjocka i mig lite pizza, oj ska jag rulla fram snart eller? hmm.
haha, ha det bra så länge!



jooooo, plugg!


ORKAR INTE!



haha, ja jag gjorde ett collage preicis som säger vad jag gör nu, hur jäkla tråkigt det är och vad jag blir trött på det. hah, ja det blev ju inte sååååå bra men ändå lite kul kanske, hoppas ni förstår vad jag menar med bilden?:D
ha det bra annars, återkommer senare!

saknar allt!

åh, man blir helt galen när man tänker på sommaren. min sommar förra året började precis som jag ville, precis så det ska vara! Ute med husvagnen på ett bra ställe ute i Lidköping, med sin bästa vän, sol, bad, träffa nya vänner, shopping, ligga vid vattnet, sena kvällar, va med om läskiga saker, uppleva allt det bra.... allt det hann vi med på TRE dagar. det sorgliga är när det tar slut, men då kan man ändå vara nöjd. precis som jag!♥





två bilder från dem tre dagarna.  ÅH LOVE!♥♥

nu börjar man ändå tröttna tycker jag!

Att vara sjuk tar på krafterna. usch det är nog det värsta jag vet, att vara sjuk! aja, det har funnits mycket värre dagar då jag typ dött men jaja, man får kämpa. skola imon blir det nog iaf!
över till något bättre, skulle vara asgulligt om det var ngn som skulle kunna komma med förslag vad man kan skriva om, eller ha på bloggen. vad som helst! strax ska jag försöka gå upp och äta lite, så vi hör senare!



bild tagen av mig, förra året vid denna tiden.

Ben&Jerry's





ja, idag har det inte hänt så värst mycket mer än att jag har suttit framför tv ungefär. tog lite kort innan med, här ovan har ni två utav dem. annars är väl allt bra, bara att allt är som det är just nu, men förutom det menar jag;) aja det verkar som om det börjar vända nu iaf, som jag skrev i inlägget innan. får hoppas på att den känslan stämmer, skulle vara gött! ha en bra kväll annars!




det börjar gå åt rätt håll?

oj, heej! det var någon dag sen men jag har faktiskt en ursäkt till detta och jag har faktiskt vart ganska sjuk, feber, ont i magen, kallsvättas osv osv. ja så jag kände inte för ngn lust att sätta mig här med tanke på att så fort jag reste på mig så spydde jag typ. menmen, det börjar gå åt det rätta hållet nu iaf, har bara lite ont i magen men ska förslka att få i mig lite nylagad mat nu. det var nog allt jag tänkte säga för jag har som sagt inte gjort så mycket mer än att legat i min säng. hoppas ni har det bra annars!(:

bättre idag..

hejsan. gick upp vid halv tio idag och tog mig en dusch direkt och idag mår jag faktiskt mycket bättre så nu har jag fixar iordning mig och om en liten stund så ska jag ta mig bortåt mot sofie, ska bli kul att träffa henne igen det var ett tag sen nu. och för ni som inte vet det så är jag och sofie barndoms vänner sen väldigtväldigt små. så här har ni en bild på oss som lucior, hih♥





fan.

BLÄ. fyfan vad dåligt jag mår! det är seriöst ngt fel på mig. vaknade upp, mådde så himla illa, spyr typ efter andra tuggan av mackan, åker till mormor, där får jag också typ upp allt. sen har jag ont i magen och får kallsupar hela tiden så jävla ont!
aja hoppas ni andra mår bra, hoppas det vänder för imon ska jag träffa sofie. annrs har jag inte gjort så mycket idag mer än att jag var hos mormor och morfar där sov jag en timme eller något sen så satt jag framför tv osv.


STAN.


kom ju hem från stan med Lina för en stund sen. här var det jag fick med mig hem!♥


HAHAH SHIIIIT!

sitter på bussen.

L- assa betyder den där skylten att man typ ska springa upp till himelen när man dör?
E- HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
L-vad?
E-HAHAHAHAHAH LINA,det är en nödutgångsskylt!
L- jaha, HAHAHAHAHAH, men varför pekar den uppåt.
E- för man ska krypa ut genom luckan om det börjar brinna!
L- jaha, HAHAHAHAHAAH, jag visste inte att det var en nödutgångsskylt!
E&L- HAHAHAHAHA,båda DÖR typ!

taaaccck♥

skyndar mig.


Hinner inte skriva så mke nu  ska hinna med tåget om 25 min in till stan. så vi kanske hörs sen, ha en bra dag annars!

hemma.

Nu är jag hemma från mina kusiner, mycket trevlig må jag säga med alla småbarn också kom lizette förbi en sväng med.
DAGENS:

en dålig cambild!

godmorgon?

inget intressant inlägg precis och så har jag precis vaknat också, lite sent sådär. men sån är jag! men nu ska jag upp och käka sen drar jag mig till kusinerna. ha en bra dag annars!


trött.


går och lägger mig nu, känner inte för att vara uppe mer helt enkelt!

LOOKIE

HAHA, skrattar nästan åt mig själv som startar en blogg!
men ja , jag har ju haft det innan så vi får se om det går bättre denna gången.
men det var iaf lina som hjälpte mig så jäkla schysst.. här har ni snyggingen
http://linaajjohansson.blogg.se


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0